Square Crypto to Fund Designer met als missie het verbeteren van de bruikbaarheid van de BTC-portefeuille
Maggie Valentine is genoemd als een van de ontvangers van een aantal Square Crypto subsidies.

Square Crypto, de digitale valutaarm van het betalingsbedrijf onder leiding van Bitcoin-stier, Jack Dorsey, heeft de toekenning van een subsidie aan Maggie Valentine aangekondigd, een ontwerper die probeert de Bitcoin-portemonnee gebruiksvriendelijker te maken. Valentine stelt op haar LinkedIn-pagina dat ze „gepassioneerd is om inclusief design in de ruimte van de blokketen te brengen“.

De beurs, die vrijdag werd aangekondigd, is naar verluidt één in een serie ‚Open Dimes and Square Crypto-subsidies‘ die dit jaar worden uitgereikt om het Bitcoin-ecosysteem te verbeteren.

Sluit u aan bij uw brancheleiders op de Finance Magnates Virtual Summit 2020: Registreer en stem voor de FMLS-prijzen

Maggie Valentine kreeg onlangs een subsidie van Square Crypto.

Volgens Square zal de subsidie van Valentine gebruikt worden om een van de eeuwenoude vragen van Bitcoin aan te pakken: hoe kan men cryptocentrische bewaring ontwerpen die zowel gemakkelijk te gebruiken als veilig is. Inderdaad, „hoe kunnen we een intuïtieve ervaring bieden aan niet-cryptogebruikers met behoud van de veiligheid van het geld van een gebruiker“? Valentine schreef in haar subsidievoorstel aan Square.

„Bestaande portemonnees bombarderen gebruikers met (tenzij ze goed bekend zijn met crypto) buitenlandse concepten. In het bijzonder, zijn de privésleutels en de zaadzinnen van belang binnen het werkingsgebied van deze toelage,“ Valentine schreef in haar voorstel.

Voorgestelde artikelen
ACY Securities Hosts Egyptische Vrouwen Forum als de Financiële SponsorGo aan artikel >>

„Deze beide blokketen-specifieke kenmerken vormen een interessante uitdaging voor ontwerpers en niet-crypto-savvy gebruikers: het zijn volledig nieuwe concepten, maar ze hebben een enorm gewicht in het bepalen van de veiligheid van de fondsen van een individu. Deze gevaarlijke formule brengt de $ voor beginners in gevaar, waardoor een van de vele voordelen die blockchains te bieden hebben in het gedrang komt“.

Jack Dorsey & Square delen een missie om het Bitcoin Ecosysteem te verbeteren…
Square’s aankondiging van de toegekende subsidie en de nog komende subsidies lijken deel uit te maken van Jack Dorsey’s voortdurende persoonlijke missie om het Bitcoin-ecosysteem te verbeteren.

Vorig jaar kondigde Dorsey aan dat Square specifiek ontwikkelaars zou inhuren om bijdragen te leveren aan het Bitcoin- en cryptocurrency-ecosysteem.

Ik vroeg @brockm: „Wat is het meest impactvolle wat we kunnen doen voor de Bitcoin-gemeenschap?“. Zijn antwoord was eenvoudig: ‚betaal mensen om het bredere crypto-ecosysteem beter te maken‘, schreef hij in maart 2019 op Twitter. „Dit weerklonk onmiddellijk bij mij, dus we doen het.“
Maar wat voor Dorsey als persoonlijke overtuiging kan zijn begonnen, lijkt zich officieel te hebben verspreid in de missie van Square als bedrijf. Square kondigde vorige maand aan dat het $50 miljoen zou investeren in Bitcoin, wat 1% van de totale activa van het bedrijf vertegenwoordigt.

„Wij geloven dat bitcoin het potentieel heeft om in de toekomst een meer alomtegenwoordige valuta te zijn,“ zei Square’s financieel directeur, Amrita Ahuja, op het moment dat de investering werd gedaan. „Voor een bedrijf dat producten bouwt op basis van een meer inclusieve toekomst, is deze investering een stap in die richting.“

Von admin