Super Bowlin voittaja ja kaksinkertainen NFL Pro Russell Okung saavat puolet sopimuspalkastaan Bitcoinissa.

Salamaverkon avulla Okungin joukkue muuntaa palkansa suoraan BTC: ksi.

Okung saa 7,5 miljoonaa dollaria BTC: ssä, mikä tekee hänestä todennäköisesti ensimmäisen pro-urheilijan.

Promo
Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram-ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.
Pro-Bowl-mestari Russell Okung on ollut vahva Bitcoinin kannattaja vuosia, ja nyt hän saa puolet uudesta sopimuksestaan BTC: ssä.

Okung ilmoitti uudesta kumppanuudesta Strike-verkoston kanssa, joka käyttää Bitcoin Lightning -verkkoa. Verkon avulla hän voi peittää 7,5 miljoonaa dollaria 13 miljoonan dollarin jalkapallosopimuksestaan BTC: hen.

Okung on pyrkinyt nykyiseen ja entiseen joukkueeseensa maksamaan hänelle Bitcoinissa parin viime vuoden aikana. Ja viimeisimmän kaikkien aikojen korkeimpien rallien kanssa näyttää siltä, että hän sai lopulta toiveensa.

Okungin joukkue, Carolina Panthers, voi lähettää osan palkastaan suoraan Lightning-verkon kautta perinteisen tilinsä sijaan, mikä mahdollistaa melkein välittömän muuntamisen bitcoiniksi.

Tämä näyttää merkitsevän merkittävää virstanpylvästä bitcoinille ja kryptovaluutta-omaisuusluokalle, koska tämä on ensimmäinen kerta, kun ammattimainen pelaaja saa palkan suoraan työstään.

Okung on ollut melko äänekäs tästä ajatuksesta. Yksi hänen edellisistä lainauksistaan edustaa päätöstä hyvin: „raha on enemmän kuin valuutta, se on valtaa“.

Mikä on Strike?

Strike on pankin mukainen API-salama Bitcoin Lightning Networkille. Salamaverkkoa on kehitetty useita vuosia. Se mahdollistaa nopeammat ja halvemmat bitcoin-tapahtumat käyttämällä toisen kerroksen blockchain-protokollaa.

Käyttämällä salamaverkkoa tapahtumien suorittamiseen pienemmät siirrot (mikrotransaktiot) voidaan hoitaa tehokkaammin.

Striken noudattaminen ja lakisääteiset standardit ovat merkittävä osa tätä sopimusta, koska ne antavat Okungille ja Carolina Panthersille mahdollisuuden suorittaa maksu laillisesti liigan standardien mukaisesti.

Strikeen perustaja ja toimitusjohtaja Jack Mallers on erittäin nousussa uutisten suhteen selittäen kryptovaluutta-twitter-vaikuttajalle:

„Hanki lisää urheilijoita odotuslistalle, johon nousemme nyt. NFL, NBA, MLB. Jopa jotkut Billboard-taiteilijat. Satojen pinoaminen menee valtavirtaan, olemme räjäyttämässä tämän sh * t, vasta aloittamalla.

Mallersin sanojen mukaan tämä on vasta alkua. Ammattilaisurheilijoille ja julkkiksille tehdään todennäköisesti vastaavia ilmoituksia tulevina kuukausina.

Jos muut valtavirran kuvakkeet alkavat hyväksyä Bitcoinia työhönsä, se todennäköisesti näkee merkittävän osan heidän seuraavista kiireistään kryptovaluutta-omaisuusluokkaan.

Von admin