De start van een nieuwe week is positief gebleken voor de cryptocentrische markt. Altcoins hebben de groei van Bitcoin (BTC) bijgehouden. Bovendien hebben ze het zelfs beter gedaan dan de leidende crypto.

De vitale informatie van Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP.

 BTC/USD

Hoewel de algemene trend zijdelings is, hebben stieren niet toegestaan dat beren de $9.000 mark breken. Bovendien ging de bounce gepaard met een toename van het handelsvolume, wat de valse doorbraak van $9.000 bevestigt.

Op het 4H tijdsbestek gaan de basis- en weerstandslijnen van de Bollinger Bands-indicator in het brede bereik omhoog. De eerste hinderniskopers zouden weerstand kunnen ondervinden bij is de gele zone tussen $9.350 en $9.450. Als ze die bereiken, zal het het hoogste herhalingsniveau zijn dat ze sinds 24 juni hebben bereikt.

Deze Handelaar voorspelde de Bitcoin-prijs voor $1K tegen juli. Nu, hij is bullish aan het draaien.

Men moet aandacht besteden aan de prijs die onder of boven deze zone wordt gehanteerd. Het meest waarschijnlijke scenario is een valse uitbraak, gevolgd door een voortdurende daling tot onder de $9.000, omdat de kopers nog steeds niet genoeg kracht hebben om $9.500 en hogere niveaus te bereiken.

Bitcoin handelt op $9.215 in de perstijd.

ETH/USD

Op zaterdag was de prijs van Ethereum (ETH) in laterale consolidatie, en tegen het einde van de dag brak het paar door het gemiddelde prijsniveau en stelde het een lokaal maximum in op ongeveer 230 dollar. De groei werd echter niet ondersteund door het volume en op zondag duwden de verkopers de prijs geleidelijk aan naar $222.

Op de middellange termijn, zouden de kopers kunnen streven naar het doorbreken van de weerstand van $233.33 en het opnieuw testen van de lijn op $247, terwijl het de taak van de beren zal zijn om de zone van de juni laagte te doorbreken en de prijs naar de psychologische markering van $200 te brengen.

Ethereum handelt op $235.14 in de perstijd.

XRP/USD

XRP is de grootste winstbron uit onze lijst. De altcoin is de afgelopen dag met meer dan 5% omhooggeschoten, vanuit de consolidatiefase.

Op het 4H ime frame heeft XRP de opbouwfase verlaten die eind juni is begonnen. Bovendien wordt de huidige groei ondersteund door een toename van het handelsvolume, wat een goed teken is voor stieren. De kopers hebben echter meer macht nodig om de stijgende trend voort te zetten. In dit geval kunnen we een correctie verwachten na het bereiken van de 0,19 dollar. Bovendien bevindt de RSI-indicator zich al in het overboughtgebied.

XRP handelt op $0.1869 in de perstijd.

Von admin